Waarschuwing

Let op, koop geen kaartjes van Marktplaats, Insta of Snapchat. Er zijn oplichters actief. Koop een kaartje over via Ticketswap en nergens anders. Wij kunnen mensen op een ongeldig kaartje vanwege de capaciteit echt niet binnen laten. 😭

Waarschuw je vrienden – er zijn via ons geen kaartjes meer te koop. Ben je opgelicht, stuur dan alsjeblieft alle gegevens die je hebt van de daders door naar service@chipta.com zodat de politie kan ingrijpen. 

Op zaterdag 2 oktober gaan we feest vieren, maar dan echt – in Park Matilo. Het festival is toegankelijk vanaf 15 jaar (maar vanaf 18 mag je alcohol bestellen) tot 28 jaar en begint om 15:00. We mogen door tot 1:00 ’s nachts.

We zijn inmiddels uitverkocht en er zijn geen kaarten meer beschikbaar. Check hieronder de laatste belangrijke info.

Zie vooral onze veelgestelde vragen voor meer info.

Dit is ook belangrijk..

🛅 We hebben kluisjes, te huur op het terrein.
💳 Let op, je kan alleen met pin betalen, geen cash!
🥴 Kom je te lam aan, dan kan je geweigerd worden.
🍔 Er is eten te verkrijgen, uiteraard.
🌧️ Het gaat regenen (ook in de nacht) dus een regenjas is handig
🏠 Binnen is binnen, je kan niet het terrein op en af.
🎪 Beide stages zijn overdekt, dus je staat droog.
🚴 Geen parkeerplaatsen in de buurt, kom dus met de fiets!
🍺 Alcohol alleen voor 18+
🚑 Er is EHBO aanwezig
⛔ Geen wapens, drugs, eigen consumpties, deo-flessen, seksisme, pesterijen, racisme, meisjes lastig vallen, etc.
🧘‍♂️ Wees de chillste versie van jezelf en vraag dat ook van je vrienden.

Hoe kom je binnen?

  • Een geldig identificatiebewijs, zoals een paspoort, rijbewijs of ID-kaart. Een foto is niet geldig! Je bent op 2 oktober 15 of ouder, maar niet 29 of ouder. Val je buiten de leeftijdsrestrictie, dan word je geweigerd bij de ingang.
  • Een geldig kaartje van Chipta. Deze hoeft niet perse op jouw naam te staan. Ben je 15-17, dan zijn alle toegangsbewijzen geldig voor jou. Ben je 18-28, zorg dan dat je geen kaartje hebt waar “Nog geen 18” op staat, die zijn niet voor jou bedoeld, hier kom je niet mee binnen.
  • Een corona-toegangsbewijs via een volledige vaccinatie minimaal 2 weken geleden, een herstelbewijs of een negatieve test via Testen voor Toegang. Lees meer info op de site van de Rijksoverheid. Ben je niet gevaccineerd, meld je dan zo snel mogelijk aan bij Testen voor Toegang zodat je op vrijdagavond of zaterdagochtend een test kan afnemen. Deze test is gratis – een zelftest thuis afnemen is niet geldig!

We hebben er zin in! 🥳